Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Festa Kineze dhe Festa e Mesit të Vjeshtës

Time: 2020-09-30 Klikime: 44

SUNSOUL do të ketë pushime nga 1-8 Tetor për Festën e Festës së Ditës Kombëtare dhe Festivalit të Mid-Vjeshtës.


1 Tetori është dita kombëtare e vendit tonë, e cila është një rrugëtim publik për të gjithë vendin.  

It' s an important day that marks the beginning of PRC. On that day, there are plenty of celebrations holding throughout the country, from the central government to the general people.

Dhe vendet publike, përfshirë sheshet e mëdha, parqet janë zbukuruar me temë festive. Në vitet e fundit, festa kombëtare nënkupton edhe javën e artë, e cila është një festë e shkurtër që të gjithë njerëzit e presin. 

Me përmirësimin e standardeve të jetesës, njerëzit kanë më shumë para dhe dëshirë për të udhëtuar dhe java e artë është një shans i mirë për ta. Përveç kësaj, për ata njerëz që nuk do të dilnin jashtë, 

it s a good time to have a good rest as well. Therefore, the national day means a lot to the  Chinese.


Urojmë që të gjithë anëtarët të kenë pushime të këndshme.

640