Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Festojmë ditëlindjen e termit tonë

Time: 2020-08-27 Klikime: 55

Qershor, 1 është një ditë shumë e rëndësishme!

Kjo ditë është data kur SUNSOUL ka lindur dhe ne jemi faleminderit për të gjithë termat ”anëtar i bërë mirë në çdo pozicion.

Nga ëndrrat në distancë dhe rrugët në këmbët tona, Akoma, kemi një rrugë të gjatë për të bërë

1 活动    2 活动