Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Jeta e gomave të makinës është përgjithësisht sa e gjatë

Time: 2021-01-15 Klikime: 23

Gomat e makinës pasi automjeti dhe toka kontaktojnë vetëm me objektin, rëndësia e tij është e papërshkrueshme, kështu që në kohë të zakonshme miqtë tanë të shoferëve duhet t'i kushtojnë vëmendje të duhur shëndetit të gomave të makinës, për të kuptuar jetën e shërbimit të gomave dhe njohuritë e tjera të makinës janë e nevojshme

Klikoni për të parë komentet e fotove

Afati i ruajtjes së gomave të përgjithshme llogaritet sipas datës së prodhimit të gomave, dhe periudha e garancisë së fabrikës është 3 vjet.Kur blihet makina e re, periudha e garantimit të cilësisë së gomës së re të makinës është përgjithësisht 1 vit, ky vit llogaritet sipas datës së shitjes.Nuk ka rregulla zyrtare për sa kohë do të zgjasë një gomë, varësisht nga sa shpesh përdoret automjeti dhe zakonet e ngasjes së shoferit.Thënë thjesht nga cilësia e gomave, kompania e makinave dhe marka e gomave nuk është e njëjtë, pa marrë parasysh se si goma veshin makinën, të zëvendësohet pas fabrikës së gomave 6 vjet, rekomandohet që pas 5 vjetësh, çdo vit nga profesionistët për të kryer një inspektim gjithëpërfshirës.

Klikoni për të parë komentet e fotove

Përdorimi më i mirë i gomave në përgjithësi nuk i kalon 3 vjet, kilometrazhi nuk i kalon 60,000 km.Megjithëse pak më shumë se numri fiks i vitit dhe kilometrazhi gjithashtu e pastrojnë situatën e përgjithshme, por çojnë në konsumimin e grurit të rrotave të gomave, modeli dekorativ i gomës pa aderimin e kullimit do të shitet me një zbritje shumë, në kohën e përdorimit dhe të lehtë Për të shkaktuar problemin e automjetit, për të zvogëluar fërkimin midis gomës dhe sipërfaqes së rrugës, sipërfaqja e dytë e rrugës nuk do të jetë e lehtë të frenohet, të prodhojë përmbysur, sipërfaqja e rrugës e keqe është e lehtë për të gërvishtur gomën.

Klikoni për të parë komentet e fotove

Më në fund, pas riparimit të gomës, nuk u gjet asnjë rrjedhje, por në këtë kohë goma është në të vërtetë shumë e brishtë, disa situata të rrezikshme do të ndodhin në çdo kohë, ju lutemi kushtojini vëmendje të veçantë.

b58f6c40820cfe2d037c0f7971a07902_7c2c1fb5deb84232a127447ba03d7ea1