Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Ekspozita Automechanica në Shanghai

Time: 2020-08-27 Klikime: 45

Gjatë dhjetorit 03-06, të cilën ne u bashkuam në ekspozitën Automechanica në Shanghai.

Automechanika Shanghai është një platformë profesionale e shitjeve dhe marketingut. Kategoritë e produkteve përfshijnë:
Pjesë dhe përbërës: pjesë lëvizëse të automobilave, shasi, trup, pajisje elektronike dhe elektrike, etj. Brendshme dhe të jashtme të automjeteve, fuqi lëvizëse dhe sisteme dhe komponentë të kontrollit elektronik.
Aksesorët dhe modifikimi, pjesët e automjeteve, pajisjet speciale, shërbimi i modifikimit, sistemi i performancës dhe dizenjimi i përmirësuar.
Riparimi dhe mirëmbajtja: pajisjet e mirëmbajtjes dhe riparimit të makinave, riparimi dhe lyerja e punishteve, ndërtimi dhe menaxhimi i stacioneve të riparimit.
Pajisjet e stacioneve të karburantit dhe pastrimit të makinave, pastrimi dhe mirëmbajtja e makinave.

Panairi i Pjesëve Automatike të Shangait është panairi më i madh i pjesëve të automjeteve në Azi, inspektimi i mirëmbajtjes dhe pajisjet diagnostike dhe furnizimet automatike. Shtrirja e ekspozitave përfshin të gjithë zinxhirin e industrisë së automobilave, duke mbledhur markat kryesore globale dhe kompanitë kryesore vendase dhe të huaja. Ekspozita e dytë më e madhe në botë e markës së pjesëve të automjeteve pas shfaqjes së nënës në Frankfurt në Gjermani.
Falë zhvillimit të shpejtë të prodhimit të automobilave, pjesëve të automjeteve dhe tregjeve pas shitjes, dhe rritjes së pjesës së shitjeve në internet, aksesorët e automjeteve dhe motorëve janë bërë një nga kategoritë dominuese në platformën Alibaba.

Në këtë ekspozitë, ne treguam një larmi të kompletit të produkteve të reja, të tilla si peshat e bilancit, valvulat e valvulave etj. Ne morëm njohjen dhe reagimet e klientëve në ekspozitë, gjë që na bëri më të sigurt në këtë industri të pjesëve të automjeteve me rritje të shpejtë.

11