Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Ekspozita e Automekanikës në Astana

Time: 2020-08-27 Klikime: 21
Gjatë 27-29 Marsit që u bashkuam në ekspozitën Automechanica në Astana.

Tregu i automjeteve në Kazakistan po rritet me shpejtësi. Lokalizimi i prodhimit të pjesëve të automjeteve është përparësia kryesore e industrisë.

Kërkesa është rritur për shkak të rritjes së tregut të automobilave, siç është viti i kaluar, më shumë se 1.35 milion automjete janë regjistruar.

Shkalla e rritjes së pjesëve të automobilave, pjesëve të këmbimit, shërbimeve dhe industrive të riparimit është rritur përkatësisht për shkak të rritjes në industri dhe shitjeve të automjeteve.

Vlerësohet se në 5-7 vitet e ardhshme, rreth 3 milion automjete do të prodhohen çdo vit, dhe tregu vendas do të arrijë 25,000.

Importet e pavarura të prodhimit dhe zhvillimit lejojnë që vendi të mbetet në vendin e 58-të në vlerësimin e motorizimit në botë.

Të gjithë këta faktorë inkurajojnë organizimin e Auto Show të Kazakistanit, i cili mbështetet nga ekspozita Automechanika dhe më shumë se 100 kompani nga Evropa dhe Azia do të lançojnë produkte të reja.

SUNSOUL merr reagime dhe lajme të mira nga informacioni i tregut lokal, të cilin ne kemi besim në këtë treg potencial.

展会