Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

AutoExpo në Nju Delhi, Indi

Time: 2020-08-27 Klikime: 34

Në Shkurt, 8-11,2018, SUNSOUL u bashkua në ekspozitën AutoExpo në Delhi i Ri, Indi

Përmes ekspozitës 4 ditore, të cilën ne marrim informacion të dobishëm për tregun potencial të pjesëve të automjeteve në Indi.

2018.2

Dhe ne do të ndjekim strategjinë tonë për të hyrë në këtë treg hap pas hapi.

SUNSOUL sinqerisht faleminderit për të gjithë klientët potencialë që na vizitojnë dhe po presin për bashkëpunimin tuaj në të ardhmen e afërt

2018.1