Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Dita e Singleve të Alibabës

Time: 2020-08-27 Klikime: 24

Shitjet e ditës së beqarëve të Alibaba-s në Tmall arritën 200 miliardë juanë në rreth 14 orë dhe 21 minuta. Qarkullimi përfundimtar ishte 268.4 miliardë.

U deshën vetëm 96 sekonda që Alibaba Group të mblidhte vëllimin e përgjithshëm të mallit në vlerë prej 10 miliard juan (1.43 miliard dollarë) në mesnatën e 11 nëntorit ndërsa konglomerati i internetit merr bonën vjetore të blerjeve në dekadën e dytë. Kjo ishte më e shkurtër se 125 sekondat e vitit të kaluar për të kapërcyer të njëjtin prag, duke treguar vrull të fortë të konsumit duke rritur ekonominë kineze.

"Këtë vit, konsumi i ri shënon largimin më të madh nga botimet e tij të mëparshme," tha kryetari dhe CEO i Alibaba Daniel Zhang. "Moreshtë më shumë sesa një festival blerjeje - është gjithashtu një rast që markat të rriten dhe të ndërveprojnë me konsumatorët." Alibaba tha se më shumë se 200,000 marka po marrin pjesë në gala 11 Dita e Beqarëve, me 1 milion produkte të reja që ofrohen dhe më shumë se 500 milion përdorues parashikojnë të shpenzojnë, 100 milion më shumë se vitin e kaluar. Ai shtoi se kursimet e vlerësuara të konsumatorit nga promovimet e markave dhe platformave dhe kuponat mund të arrijnë 50 miliardë juanë.

Në mbrëmjen e Double Eleven, për shkak të numrit të kufizuar të mallrave të caktuara, shumë njerëz presin deri në orën 0:00 të mbrëmjes për të blerë produktet më të volitshme. Shtoni produktet e kërkuara në shportën paraprakisht, mblidhni kuponë dhe prisni që të vijë koha. Gjithmonë drejtojeni telefonin sa më shpejt që të mbarojë koha, rezultati i situatës së mëposhtme, dhe së fundmi, pas një dite beteje, më në fund blini më në fund të gjitha produktet e nevojshme.

Funshtë kënaqësi të marrësh vetë zbritjen, por mos harroni të mos shkoni përpara dhe mos e ndiqni turmën. Ekzistojnë dy parakushte për njëmbëdhjetë mallrat dyfishues. Njëra është e lirë dhe tjetra është e nevojshme. Edhe pse njëmbëdhjetë e dyfishtë është e mirë, ju duhet të mbani arsyen tuaj! Pastroni nevojat tuaja të vërteta për blerje.

311