Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Veprimi është më i mirë se fantazia

Time: 2020-08-27 Klikime: 27

Njerëzit shpesh thonë, fillimi mirë është gjysma e bërë. Atëherë, çfarë e bën një fillim të mbarë? Unë mendoj se vetëm veprimi mund të jetë një fillim i mirë. Të bësh një gjë, për sa kohë që veprimi, është gjysma e suksesit. Mund të shihet se fuqia e veprimit është e madhe.

Krahët e një zogu janë të mëdhenj, Nëse nuk përpiqet të vibrojë krahët e tij, si mund të fluturojë lart? Pavarësisht se sa e lartë është aftësia e një personi, nëse ai nuk punon shumë, si mund të ketë sukses? Edhe nëse produktet e një vendi janë të pasura, nëse vendi nuk përpiqet për zhvillim, si mund të qëndrojë gjatë midis kombeve të botës? E gjithë kjo sugjeron që veprimi është më i mirë se fantazia.

"Veprimi" nuk është një fjalë abstrakte boshe. Needsshtë e nevojshme që ju të përdorni besimin e vendosur, shpirtin e pathyeshëm luftarak dhe besimin për të arritur.

Gjatë gjithë kohës, të famshmit paguanin për çdo përpjekje të suksesshme. Ashtu si Bethoven, ai ishte i shurdhër, i verbër dhe në gjendje më të keqe fizike se çdo person i zakonshëm. Por a ishte i dekurajuar? Jo, Beethoven gjithmonë është ngritur përpara sfidës, është përballur me një buzëqeshje prapa, të sigurt dhe optimiste për jetën. Më në fund, ai u bë muzikanti më i famshëm në botë me veprimet e tij.

Në ditët e sotme, shumë njerëz kanë një ëndërr të madhe në zemrat e tyre. Sidoqoftë, ata shpesh kanë mungesë të besimit të vendosur, shpirtit të pathyeshëm luftarak dhe besimit për të fituar, kështu që qëllimi i tyre mbetet vetëm në gojë, a mundet që ky "gjigant që flet" të arrijë lehtësisht suksesin? Këta njerëz shpesh "tre ditë peshkojnë, dy ditë thajnë rrjetat". Nëse nuk veproni fare, si mund të arrini ideale të larta?

Të dashur miq, gjithmonë duhet të kujtojmë një të vërtetë: veprimi është më i mirë se fantazia. Suksesi fillon me veprim.

1450092494129224