Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Plani i SUNSOUL 2018

Time: 2020-08-27 Klikime: 30

Plani i Marketingut

SUNSOUL do të përqendrohet në hapjen e tregut të Afrikës dhe Azisë në 2018

Ekspozita kryesore do të jetë në Indi, Indonezi, Afrikë të Jugut, Egjipt dhe Brazil

SUNSOUL janë duke pritur për ardhjen tuaj !!

 

Plani 1