Të gjitha kategoritë
EN

home>Rreth nesh>Profili i kompanisë

Profili i kompanisë

SUNSOUL is founded in 2013,we are a professional manufacturer and distribute Tire Repair Material for Automotive Garage from China. Service for 220+ customers in the world and export to 50+ countries.  

Our team takes the Spirit of Courage to Challenge,Innovation and Transcend self , adhering to the Value of Serve customers at TOP, Create value as Priority;Gather team strength, Achieve both future for both .

SUNSOUL i kushton një rëndësi të madhe kultivimit të talenteve të brendshme dhe mekanizmit të partnerit. SUNSOUL bazohet në filozofinë e biznesit të cilësisë së parë dhe të lartë të shërbimit, pas inovacionit dhe zhvillimit të vazhdueshëm, ekipi ynë është zgjeruar nga Tire Valve, Wheel Pesha dhe Tire Repair Patch, zhvilluar Kits të ndryshme krijuese të Riparimit të Gomave, Rrufeja e arrave të rrotave të Automjeteve, Hapësira dhe adaptori i rrotave dhe Vegla dhe Makineri për Riparimin Automatik. Ne jo vetëm që promovojmë në mënyrë të pavarur markën SUNSOUL, por gjithashtu sigurojmë produkte të personalizuara për klientët ODM.

SUNSOUL krijon rritje fitimprurëse përmes një portofoli të ekuilibruar të biznesit për të siguruar sukses të qëndrueshëm. Ne ndjekim përsosmërinë dhe përsosmërinë. Punonjësit e shquar janë themeli i suksesit të kompanisë. Kultura jonë karakterizohet nga qëndrueshmëri, transparencë dhe respekt reciprok. Ne inkurajojmë punonjësit të kenë pronësi dhe të rriten së bashku me kompaninë.

SUNSOUL është shumë mirënjohëse për bashkëpunimin e të gjithë partnerëve tanë. Ne e falënderojmë ekipin për kontributin e tyre dhe e kemi kuptuar vlerën tonë në këtë platformë. Lëreni përvojën tonë t'ju shërbejë. Le të punojmë së bashku për të realizuar ëndrrat tona.