сите категории
EN

Дома>за нас>Профил на компанијата

Профил на компанијата

SUNSOUL is founded in 2013,we are a professional supplier and specialized in the production of Tire Repair products for Garage and DIY service. Our team takes the Spirit of Courage to Challenge,Innovation and Transcenself, adhering to the Value of Serve customers at TOP, Create value as Priority;Gather team strength, Achieve both future for both.

SUNSOUL придава големо значење на одгледувањето на внатрешни таленти и партнерски механизам. SUNSOUL се заснова на деловната филозофија за квалитет прво и услужен врв, по постојани иновации и развој, нашиот тим се прошири од вентил за гуми, тежина на тркала и лепенка за поправка на гуми, развиена разни креативни комплети за поправка на гуми, завртки за навртки за автомобилски тркала, растојание и адаптер за тркала и алати и машини за автоматска поправка. Ние не само што самостојно го промовираме брендот SUNSOUL, туку обезбедуваме и прилагодени производи за корисниците на ОДМ.

SUNSOUL создава профитабилен раст преку избалансирано деловно портфолио за да обезбеди одржлив успех. Ние ги извршуваме совршенството и совршеноста. Извонредните вработени се темелот на успехот на компанијата. Нашата култура се карактеризира со еластичност, транспарентност и взаемно почитување. Ние ги охрабруваме вработените да имаат сопственост и да растат заедно со компанијата.

SUNSOUL е многу благодарен за соработката на сите наши партнери. Му благодариме на тимот за придонесот и ја сфативме нашата вредност на оваа платформа. Нека нашето искуство ви служи. Дозволете ни да работиме заедно за да ги реализираме нашите соништа.