Kabeh Kategori
EN

Omah>Babagan awake dhewe>Standar lan Kebijakan

Standar lan Kebijakan

Standar perusahaan

Propulsi sing kuat mesthi diwiwiti saka inti batin sing kuwat.

Pedoman perusahaan sing proaktif lan efektif Sunsoul minangka basis kanggo tuwuhing perusahaan kanthi cepet. Kerja keras lan gaweyan karyawan ing Sunsoul sajrone pirang-pirang taun bisa diringkes dadi limang standar perusahaan ing ngisor iki, sing mbantu ningkatake perusahaan ing macem-macem aspek kayata riset lan pangembangan, nilai, tunjangan kemitraan, tuwuhing karyawan lan perusahaan tanggung jawab

• Ningkatake Daya Saing Pelanggan

Pelanggan minangka kunci sukses. Kita nuduhake pengalaman karo para pelanggan lan menehi solusi lengkap kanggo entuk target kanthi efisien lan efektif.

• Inovasi Ngarah Masa Depan

Inovasi minangka nyawa kita. Kita sukses nggawe impen dadi teknologi lan produk. Sing paling penting yaiku kreativitas lan pengalaman.

• Nambah Nilai Perusahaan

Kita ngasilake wutah sing duwe bathi supaya sukses sukses kanthi nggunakake portofolio bisnis sing seimbang. Kita ngupayakake kesempurnaan lan ngupayakake keunggulan.

• Mujudake Impen Karyawan

Karyawan pinunjul minangka landasan kanggo sukses perusahaan. Budaya perusahaan kita ditondoi kanthi ketahanan, transparansi lan saling menghormati. Kita ngajak karyawan supaya njupuk kepemilikan lan tuwuh bareng karo perusahaan.

• Ngayomi Tanggung jawab Sosial

Kita melu promosi proses pangembangan sosial liwat perbaikan, saran lan teknologi inovatif. Kita setya karo nilai-nilai universal, kewarganegaraan perusahaan sing apik lan lingkungan sing sehat. Integritas nuntun tumindak kita marang karyawan, mitra bisnis lan pemegang saham.


Kebijakan Sistem

Kebijakan Kualitas: Gairah kanggo Keunggulan

• Toleransi Nol kanggo cacat

Kegiatan kita diarahake kanggo ngindhari kerusakan ing produk lan proses. Kita nganggep Zero Defects minangka target sing realistis. Kita ndhukung perbaikan sistematis produk lan proses.

• Kepuasan Pelanggan

Kegiatan kita fokus ing pelanggan lan kita komitmen kanggo nggawe kemitraan sing sukses wiwit wiwitan, wiwit ngetrapake manajemen proyek lan pangolahan sing efektif nganti pasokan volume, kabeh sajrone siklus urip.

• dandan terus-terusan

Prinsip bisnis kita yaiku kanggo terus nambah kompetitif. Duwe analisis sebab-sebab sing jero kanthi nggunakake alat kualitas PDCA lan Nenem Sigma, dandan kanthi cepet lan sistematis kanggo produk lan proses, nuduhake praktik paling apik uga inovasi minangka dhasar nambah kualitas lan produktivitas.

• Semangat Wirausaha, Pemberdayaan & Keterlibatan

• Kita nyengkuyung semangat wirausaha, pemberdayaan lan keterlibatan karyawan kanthi ngembangake kanthi terus-terusan lan sistematis kanthi nggunakake ilmu, pengalaman lan katrampilan.

• Kebijakan Lingkungan, Kesehatan lan Keselamatan Pekerjaan

• Kita tanggung jawab kanggo janjine sing ramah lingkungan, netepi syarat legal lan liyane, lan uga nggawe papan kerja sing aman lan sehat kanggo kabeh karyawan sawayah-wayah.

• Ngunggahake kesadharan karyawan kanggo keamanan lan kesehatan, kita ngajak kabeh karyawan supaya melu kegiyatan sing ana gandhengane karo safety lan pembelajaran kesehatan.

• Kita ngira bisa pengaruh lingkungan ing tahap awal pangembangan produk lan proses. Tujuane kanggo nyegah utawa nyuda polusi.

• Kita uga nyuda polutan sing ana lan mbuwang polusi ing proses manufaktur, liwat perbaikan terus-terusan sing ditindakake karyawan.

• Kanggo njamin lingkungan kerja sing aman, sehat lan andal minangka bagean saka tanggung jawab sosial kita.