Standarde dhe Politikat

standardet e korporatave

shtytëse e fortë është me origjinë gjithmonë nga një bërthamë e fortë e brendshme.

udhëzimet Sunsoul proaktive dhe efektive korporatave janë bazë për rritjen e shpejtë të kompanisë. Hard-pune dhe përpjekjet e punonjësve në Sunsoul gjatë shumë viteve mund të përmblidhen në pesë standardeve të korporatave të listuara më poshtë, të cilat kanë ndihmuar për të nxitur rritjen e kompanisë në aspekte të ndryshme të tilla si kërkime dhe zhvillim, vlerat, përfitimet e partneritetit, rritja e të punësuarve dhe të korporatave përgjegjësi.

• të rritur konkurrencën Customer

Konsumatorët janë çelësi i suksesit tonë. Ne ndajmë përvojat tona me klientët tanë dhe të ofrojë zgjidhje gjithëpërfshirëse për ta për të arritur objektivat e tyre në mënyrë efikase dhe efektive.

• Innovation çon në të ardhmen

Inovacioni është gjaku ynë. Ne me sukses kthehet ëndrrave në teknologjitë dhe produktet. edge ynë prerja është kreativiteti dhe përvoja.

• Rritja e vlerës së kompanisë

Ne gjenerojnë rritjen me përfitim për të siguruar suksesin e të qëndrueshëm nga leveraging portofolin tonë të balancuar të biznesit. Ne përpiqemi për përsosmëri dhe të ndjekë përsosmërisë.

• të realizuar ëndrrën e punëtorëve

Punonjësit e papaguara janë themeli për suksesin e kompanisë sonë. Kultura jonë Kompania është e karakterizuar nga elasticitetin, transparencës dhe respektit të ndërsjellë. Ne inkurajojmë punonjësit tanë për të marrë pronësinë dhe të rriten së bashku me kompaninë.

• Përqafuar Përgjegjësia Sociale

Ne jemi të angazhuar në promovimin e procesit të zhvillimit social nëpërmjet përmirësimit, sugjerimet dhe teknologjive të reja. Ne jemi të angazhuar për vlerat universale, qytetarisë së mirë të korporatave dhe një mjedis të shëndetshëm. Integriteti udhëzon sjelljen tonë ndaj punonjësit, partnerët tanë të biznesit dhe aksionarëve.

证书 1 (1)

Politika sistemi

Politika e kualitetit: Pasioni për Përsosmëri

• Tolerancë Zero për defektet

Aktivitetet tona janë të drejtuara drejt shmangies rigoroz të çdo dështimi në produktet dhe proceset tona. Ne e konsiderojmë zero defekte si një qëllim realist. Ne mbështesim përmirësimin sistematik të produkteve dhe proceseve.

• Kënaqësi të konsumatorëve

Aktivitetet tona janë klient të fokusuar dhe ne jemi të përkushtuar për të zhvilluar një partneritet të suksesshëm nga fillimi, nga zbatimi i projektit të efektshme dhe përpunimin e menaxhimit të furnizimit vëllimit, gjatë gjithë ciklit te jetes.

• Përmirësim të vazhdueshëm

Parimi ynë në biznes është që të përmirësojmë vazhdimisht konkurrencën tonë. Duke pasur në analizë të thellë rrënjë-shkaktojë duke aplikuar PDCA dhe gjashtë mjete të cilësisë Sigma, përmirësim të shpejtë dhe sistematik të produktit dhe procesit, praktikat më të mira për ndarjen, si dhe risitë janë themeli i rritjes së cilësisë dhe produktivitetit.

• ndërmarrës Spirit, Fuqizimi dhe Përfshirja

• Ne inkurajojmë frymën sipërmarrëse, fuqizimin dhe përfshirjen e punonjësve tanë nga vazhdimisht dhe sistematikisht zhvillimin dhe shfrytëzimin e njohurive të tyre, përvojën dhe aftësitë.

• Mjedisit, Shëndetit dhe Sigurisë

• Ne jemi përgjegjës për mjedisin premtimin tonë miqësore, bindet nga kërkesat ligjore dhe të tjera, si dhe duke krijuar një vend pune të sigurt dhe të shëndetshëm për të gjithë të punësuarit në të gjitha kohët.

• Rritja e ndërgjegjësimit të punonjësve në sigurinë dhe shëndetin, ne i inkurajojmë të gjithë punonjësit për të marrë pjesë e aktiviteteve që lidhen me sigurinë dhe të mësuarit e shëndetit.

• Ne vlerësojë ndikimet e mundshme mjedisore në fazat e hershme të produktit dhe të procesit të zhvillimit. Ky është qëllimi ynë për të parandaluar ose minimizuar ndotjen.

• Ne gjithashtu minimizuar ndotësve ekzistuar dhe shkarkimi ndotje në procesin e prodhimit, përmes përmirësimeve të vazhdueshme që të gjithë punonjësit janë të angazhuar në.

• Për të garantuar një mjedis të sigurt, të shëndetshëm dhe të besueshme të punës është pjesë e përgjegjësisë sonë shoqërore.

认证 图片 2 (1)


WhatsApp Online Chat !