Стандард и политики

корпоративните стандарди

Силен погон е секогаш потекнува од силна внатрешно јадро.

Sunsoul проактивен и ефективен корпоративен упатства се основа за забрзан економски раст на компанијата. На хард-работи и напорите на вработените во Sunsoul во текот на многу години може да се сумира во пет корпоративните стандарди наведени подолу, кои помогнаа да се промовира раст на компанијата во различни аспекти, како што се истражување и развој, вредности, бенефиции партнерство, развој на вработените и корпоративни одговорност.

• подобрување на конкурентноста на клиентите

Клиенти се клучот на нашиот успех. Ние ги споделиме нашите искуства со нашите клиенти и да се обезбеди сеопфатни решенија за да ги постигнат своите цели ефикасно и ефективно.

• иновации води кон иднината

Иновации е нашата крв. Ние успешно се претвори соништата во технологии и производи. Нашата најсовремена е креативност и искуства.

• Подобрување на компанија вредност

Ние генерира профитабилен раст за да се обезбеди одржлив успех од проширува нашата избалансиран бизнис портфолио. Ние се стремиме кон совршенство и да ги извршуваат совршеност.

• реализира сонот на вработени

Најдобро вработени се основа за успехот на нашата компанија. Нашата компанија култура се карактеризира со флексибилност, транспарентност и заемно почитување. Ние ги охрабруваме нашите вработени да ги преземат сопственоста и растат заедно со компанијата.

• Прегратка општествена одговорност

Ние сме ангажирани во промовирањето на процесот на социјален развој преку подобрување, сугестии и иновативни технологии. Ние сме посветени на универзалните вредности, добро корпоративно граѓанство и здрава животна средина. Интегритет водичи нашето однесување кон нашите вработени, деловни партнери и акционери.

证书 1 (1)

Политика систем

Политика за Квалитет: страст за совршеност

• Нула толеранција за Дефекти

Нашите активности се насочени кон ригорозни избегнување на било неуспех во нашите производи и процеси. Сметаме нула дефекти како реална цел. Ние ја поддржуваме систематско подобрување на производи и процеси.

• задоволство на клиентите

Нашите активности се фокусирани на клиентите и ние сме посветени да се развие успешна партнерство од самиот почеток, од примена на ефективни проекти и обработка на управување со снабдувањето со волумен, сите во текот на животниот циклус.

• Континуирано подобрување

Нашиот принцип во бизнисот е за постојано подобрување на нашата конкурентност. Кои имаат во-длабочината на root-причина анализа со примена на PDCA и Six Sigma алатки за квалитет, брза и систематско подобрување на производот и процесот, споделување на најдобрите практики, како и иновациите се основа за зголемување на квалитетот и продуктивноста.

• претприемачки дух, назначување и Вклученост

• Ние поттикнување на претприемачкиот дух, јакнење и вклучување на вработените од страна на континуирано и систематски развој и користење на нивните знаења, искуство и вештини.

• заштита на животната средина, здравјето и Политиката за безбедност

• Ние сме одговорни за нашите еколошки ветување, исполнувањето на законските и други барања, и исто така, создавање безбедна и здрава работа за сите вработени во сите времиња.

• Подигање на свеста на вработените во областа на безбедноста и здравјето на луѓето, ние ги охрабруваме сите вработени да учествуваат активности поврзани со безбедноста и здравјето на учење.

• Ние се процени можните влијанија врз животната средина во раните фази на развој на производ и процес. Тоа е нашата цел да се спречи или да се намали загадувањето.

• Ние, исто така, се намали постоеле загадувачи и празнење на загадувањето во процесот на производство, преку постојани подобрувања дека сите вработени се ангажирани во.

• За да се гарантира безбедна, здрава и сигурна работна средина е дел од нашата социјална одговорност.

认证 图片 2 (1)


WhatsApp Online Chat !