Gambar Company

SUNSOUL  iku salah siji saka Produsèn profesional lan fokus ing produk REPAIR TYRE didegaké ing 2013 dening Allen Lu. Ing 2014, Simone Dhèwèké melu SUNSOUL ing posisi Sales lan dheweké miwiti bisnis iki wiwit 2005. Sawisé iku SUNSOUL dadi luwih kuwat ing team.Then ing 2017, Pak Wang nggabung SUNSOUL lan ing daya ing Technical R & D, promted lan gained liyane kauntungan ing baris bisnis iki.

bab us3

SUNSOUL  adhedhasar tim profesional lan roso seduluran kita, kita wis dikembangaké macem-macem produk repair ban, kayata hardware Valve, sundhukan Diposaken & insert, Solutions Kimia, Tirus lan Service Wheel lan Air Tools, Hoses lan buku lan ing, lan kita ngontrol kualitas ing karya kondisi serius kanggo ketemu karo standar OEM lan requirement. Amarga saka biaya cukup kita lan layanan cocok, kita uga sumber selaras kanggo Amazon lan pasar toko. Ing adhedhasar administrate minangka TS16949 sistem, produk kita utamané diprodhuksi katup ban lan bobot wheel uga ketemu karo TRA, standar internasional ETRTO.

测试 图 2

SUNSOUL  generate wutah duwe bathi kanggo njamin sukses sustainable dening leveraging portofolio bisnis imbang kita. Kita usaha kanggo sempurno lan nguber excellence.Outstanding karyawan Yayasan kanggo sukses perusahaan kita. Budaya kita perusahaan wis ditondoi dening mari, transparan lan Teknologi bab. Kita kasurung karyawan kita kanggo njupuk kepemilikan lan tuwuh bebarengan karo perusahaan.

SUNSOUL  Highly ngormati kabeh kerjasama partners ', kita duwe kapercayan ing ngembangaken ngisor gaya donya.

                                                                       Ayo kita pengalaman bisa kanggo sampeyan !!


WhatsApp Online Chat !