Standard lan kabijakan

standar Corporate

propulsi kuwat tansah asalé saka inti utama kuwat.

pedoman perusahaan Sunsoul giat banget lan efektif minangka basis kanggo wutah kanthi cepet saka perusahaan. The hard-apa lan efforts saka karyawan ing Sunsoul liwat akeh taun bisa rangkuman dadi lima standar perusahaan kapacak ing ngisor iki, kang wis mbantu kanggo ningkataké wutah perusahaan ing macem-macem aspèk kayata riset lan pangembangan, angka, keuntungan kemitraan, wutah pegawe lan perusahaan Tanggung jawabe.

• Nambah Daya Saing Customer

Pelanggan tombol kanggo sukses kita. We nuduhake pengalaman kita karo kita pelanggan lan nyedhiyani solusi lengkap kanggo wong-wong mau kanggo entuk dislametaké irit lan èfèktif.

• Innovation Leads kanggo Future

Inovasi punika lifeblood kita. We kasil nguripake impen menyang teknologi lan produk. nglereni pinggiran kita kreatifitas lan pengalaman.

• Nambah Company Value

We generate wutah duwe bathi kanggo njamin sukses sustainable dening leveraging portofolio bisnis imbang kita. Kita usaha kanggo sempurno lan nguber kaunggulan.

• Éling Dream of Karyawan

karyawan pinunjul Yayasan kanggo sukses perusahaan kita. budaya kita perusahaan wis ditondoi dening mari, transparan lan Teknologi bab. Kita kasurung karyawan kita kanggo njupuk kepemilikan lan tuwuh bebarengan karo perusahaan.

• Sambut Sosial

We sing melu ing mromosiaken proses pembangunan sosial liwat dandan, saran lan inovatif teknologi. We are setya kanggo universal angka, kewarganegaraan perusahaan apik lan lingkungan sehat. nuntun integritas tumindak kita marang karyawan, bisnis partners kita lan pemegang saham.

证书 1 (1)

Kebijakan System

Kebijakan Quality: Passion for Excellence

• Toleransi Zero kanggo Cacat

aktivitas kita katuntun menyang panyegahan kaku samubarang Gagal ing produk lan pangolahan kita. We nimbang Zero Cacat minangka goal nyata. We ndhukung dandan rapi produk lan pangolahan.

• Kepuasan Customer

aktivitas Kita pelanggan fokus lan kita setya berkembang kemitraan sukses saka awal, saka nglamar project efektif lan proses manajemen kanggo sumber volume, kabeh saindhenging singgat ing.

• Asil dandan dadi

asas kita ing bisnis terus-terusan nambah daya saing kita. Duwe ing-ambane ROOT-sabab analisis dening nglamar PDCA lan sigma pribadi kualitas, dandan cepet lan rapi kanggo produk lan proses, paling laku nuduhake uga inovasi Yayasan nambah kualitas lan produktivitas.

• Wirausaha Roh, Pemberdayaan & Involvement

• Kita kasurung ing wirausaha roh, pemberdayaan lan keterlibatan karyawan kita dening terus-terusan lan runtut ngembangaken lan nggenepi kawruh, pengalaman lan skills.

• Lingkungan, Kesehatan Kerja lan Privasi Safety

• We sing tanggung jawab kanggo janji loropaken lingkungan kita, abiding dening syarat legal lan liyane, lan uga nggawe papan aman lan sehat kanggo kabeh karyawan ing kabeh kaping.

• Raising kesadaran karyawan 'ing safety lan kesehatan, kita kasurung kabeh karyawan kanggo melu aktivitas related kanggo safety lan learning kesehatan.

• We netepke merbawani lingkungan bisa ing orane tumrap sekolah awal saka produk lan proses pembangunan. Iku goal kita kanggo nyegah utawa nyilikake polusi.

• We uga nyilikake reged wonten lan discharging polusi ing proses Manufaktur, liwat dandan dadi sing kabeh karyawan sing melu.

• Kanggo njamin apa lingkungan aman, sehat lan dipercaya yaiku bagean saka tanggung jawab sosial kita.

认证 图片 2 (1)


WhatsApp Online Chat !